Moni onkin jo kysellyt mihin olen hävinnyt, vastaus on, en minnekään. =) Tietokoneemme sen sijaan romahti aika täydellisesti vähän aikaa sitten, noin 70 % kaikista kuvista saatiin kuitenkin takaisin koneelle. Kone toimii nyt esiasennetuilla ohjelmilla eikä tunnu mitenkään "kotoisalta". =/ Aikaa ja tahtoa sen korjaamiseksi ei ole ollut, katsotaan nyt...

 

On tässä ollut muutakin, löysin taas tien vanhaan ja rakkaan harrastukseni pariin, eli hevosiin. Tutustuin toiseen äitiin jolla on poika samassa iltapäiväkerhossa kuin meidän 3-vuotias. Hänellä on yksi hevonen ja poni ja tarvitsisi hieman apua kun aika ei tahdo riittää lapsille, hevosille, opinnoille ja kotitalousrumban ylläpitämiseen. Mutta minullehan tämä sopii vallan mainiosti, käyn silloin tällöin ratsastamassa ja hoitamssa hevosia, ruokinnat, karsinnoitten siivoukset ynnä muut.

 

359585.jpg

 

Ja tässä "näkyy" hevoset ja lapset tallilla, en viitsi laittaa hevosista tarkempaa kuvaa kun en ole vielä omistajalta kysynyt lupaa.

Käytiin tänään koko perheen voimin tallilla ruokkimassa hevoset ja siivoamssa tallin, kyllä pojat olivat innoissaan. =)

 

Laitan nyt jotain päivityksiä tämän jälkeen. Paljon uutta ei olla kokeiltu, ollaan syöty paljon sitä "tavallista, tuttua ja turvallista" ;-)