lauantai, 31. maaliskuu 2007
Krakovan prinssinnakkikeitto
Tilkka öljyä
Valkosipulia oman maun mukaan
2 sipulia
Ripaus kuivattua timjamia
Paprikajauhetta
Rouhittua mustapippuria
2 tölkkiä kokonaisia tomaatteja (säilyke)
Pussillinen (300 g) Krakovan prinssinnakkeja
Noin 6 dl vettä
2-3 dl makaroneja
1-2 lihaliemikuutiota
1 pussi herne-maissi-paprika sekoitusta
Persiljasilppua
Silppua sipulit ja valkosipulit, freesaa sipulisilput nakkien kanssa öljytilkassa, lisää myös timjami, paprikajauhe ja mustapippuri mukaan kattilaan. Nosta nakit pois kattilasta, lisää hieman paloiteltut tomaatit (myös tomaattikastike purkkien pohjalta), vesi, lihaliemi ja makaronit. Keitä noin 10 minuuttia, lisää herne-maissi-paprika sekoitus, nakit ja silputtua persiljaa. Anna keiton porista muutaman minuutin ja tarkista maku.