159780.jpg

Perunasosetta

1 munan keltuainen

500 g jauhelihaa

2 sipulia

Tilkka öljyä paistamiseen

500 g paseerattuja tomaatteja

2-3 valkosipulin kynttä

2 rkl lihafondia

Rouhittua mustapippuria

Oreganoa

Timjamia

Fetajuustoa oman maun mukaan

Sekoita keltuainen perunasoseen joukkoon. Valmista jauhelihatäyte. Paista silputut sipulit ja jauheliha öljytilkassa kypsäksi. Lisää pannulle paseeratut tomaatit ja mausteet, myös raastetut valkosipulit. Anna hautua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.
Laita uuninkestävään vuokaan ensin vähän perunasosetta pohjalle, sitten jauhelihatäyte, ripottele sen päälle fetajuustoa ja päällimmäiseksi loput perunasoseesta. Paista 200 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.

Lautasella vasemmalla Saunaillan salaattia.