Kerrankin onnistuin tekemään todella hyvää lohokastiketta pastalle. Tuolla rasvaisella smetanalla taitaa olla vähän osuutta siihen. ;-)  Harmi vain kun unohtui ostaa sitruunaa, muutama sitruunaroiske annoksen päälle olisi ollut mahtavaa. =)

264594.jpg

Pala lohifilettä (tässä käytössä oli reilu pala, eli noin 600 g)

2 sipulia

Tilkka öljyä paistamiseen

Mustapippuria

Suolaa

2 dl kevyttä ruokakermaa

1 purkki smetanaa

Tuoretta tillisilppua

Sitruunaa

Silppua sipulit ja leikkaa lohifile paloiksi. Paista ensin sipulisilppu öljytilkassa ja lisää sitten lohipalat, sekoita varovasti jotta lohenpalat eivät mene rikki. Lisää pannulle ruokakerma, smetana, suola ja pippuri. Anna muhia muutaman minuutin ja lisää tillisilppu juuri ennen tarjoilua.