lauantai, 10. maaliskuu 2007
Katkarapukastike pastalle
Tilkka oliiviöljyä
1 sipuli
Valkosipulia oman maun mukaan
Tuoretta chiliä oman maun mukaan
3 kypsää tomaattia pilkottuna palasiksi
2 dl kevyttä ruokakermaa
1 rasia (200 g) Crème Bonjour Pippuriseos 15 %
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Paprika- tai chilijauhetta
1/2 limetin mehu
1 rkl tomaattipyrettä
Silputtua persiljaa
Noin 250 g pakastettuja katkarapuja
Hienonna sipulit ja chili, kuulota öljytilkassa pannulla. Lisää pannulle myös pilkotut tomaatit, ruokakerma ja tuorejuusto. Kuumenna kastiketta ja sekoita niin että juusto sulaa. Mausta suolalla, pippurilla, paprika- tai chilijauheella, limetin mehulla ja tomaattipyreellä. Anna muhia hetken ja tarkista maku.
Lisää viimeiseksi katkaravut ja hienonnettu persilja, kuumenna kastiketta vaan niin kauan että katkaravut lämpenevät, älä anna kastikkeen kiehua enää.