Pohja:
- 195 g murokeksejä
- 50 g voita
Täyte:
- 1 dl Baileys- likööriä
- 7 liivatelehteä
- 6 dl vispikermaa
- 1 prk (250 g) Mascarpone- tuorejuustoa
- 1½ dl tomusokeria
- 3 tl vaniljasokeria
Päälle:
- 1 dl Baileys-likööriä
- 2 liivatelehteä
- Murskaa keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa, taputtele pohjaseos leivinpaperilla pingotetun irtopohjavuoan pohjalle.
- Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin 5-10 minuutin ajaksi.
- Vaahdota kerma, sekoita siihen tuorejuusto ja sokerit.
- Kiehauta likööri ja sulata siihen kylmästä vedestä puristetut liivatelehdet.
- Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteeseen kokoajan sekoittaen, kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta.
- Kun täyte on hyytynyt, kiehauta halutessasi vielä 1 dl likööriä ja lisää siihen 2 liotettua liivatelehteä, kaada täytteen päälle.
- Kun pinta on hyytynyt, irroita kakku vuoastaan ja koristele!